Lewandowski zabio četiri gola Zvezdi, a onda se oglasio: Moram vam nešto priznati...
Lewandowski je za 15 minuta postigao četiri gola

Poljak je nastavio sa sjajnim partijama

Lewandowski zabio četiri gola Zvezdi, a onda se oglasio: Moram vam nešto priznati...

S. Pašalić

Bayern je sinoć na Marakani razbio Crvenu zvezdu sa visokih 6:0 u meču 5. kola grupe B Lige prvaka.

Bavarci su nakon prvog poluvremena golom Goretzke vodili sa 1:0, a onda su u nastavku postigli još pet golova, od kojih su četiri bila Roberta Lewandowskog.

Napadač Bayern briljira ove sezone, a to je još jednom potvrdio i u utakmici protiv Zvezde kada je u periodu od samo 15 minuta četiri puta zatresao mrežu protivnika.

Poljak je ukupno u svim takmičenjima ove sezone, uključujući i nastupe za svoju reprezentaciju, postigao čak 32 gola i djeluje nezaustavljivo.

Nakon utakmice protiv Crvene zvezde, Lewandowski se oglasio na društvenim mrežama i napisao: "Moram vam nešto priznati, ovisan sam o postizanju golova".

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi