Marcelo i Neymar su se vidjeli nakon dugo vremena

Igrač Reala podržao svog saigrača iz reprezentacije

Marcelo imao zanimljivu poruku za Neymara, a kamera je to sve 'uhvatila'

S. Pašalić

Marcelo i Neymar su se sinoć uoči početka meča na Santiago Bernabeu susreli u tunelu, a tom prilikom su kamere zabilježile zanimljiv detalj.

Thomas Tuchel je započeo meč sa Icardijem, Mbappeom i Di Marijom u napadu, a Neymar je ostao na klupi, ali je odmah na početku drugog poluvremena ušao u igru.

Dok su dva igrača čekala da izađu na zagrijavanje prije početka meča, Marcelo koji već neko vrijeme nije vidio Neymara, ga je ohrabrio i rekao mu: 'Ti igraš bolje od Mbappea'.

Mbappe, koji je neko vrijeme na radaru Reala i za kojeg je Zidane rekao kako je "zaljublen" u njega je sinoć postigao gol za PSG, ali Neymaru to nije pošlo za rukom.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Brazilac se ovog ljeta također dovodio u vezu sa Kraljevskim klubom nakon što je zbog sukoba sa čelnim ljudima PSG-a želio napustiti klub, ali je na kraju nakon svega ostao u Parizu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.