Stigli prvi rezultati ljekarskih pregleda nakon Hazardove povrede

Belgijanac se povrijedio protiv PSG-a

Stigli prvi rezultati ljekarskih pregleda nakon Hazardove povrede

A. Čaušević

Eden Hazard utakmicu 5. kola Lige prvaka Real Madrid - PSG nije odigrao do kraja i to zbog povrede. 

Belgijanac je dobio snažan udarac u zglob desne noge te je sredinom drugog poluvremena morao izaći iz igre nakon što ga je zamijenio Gareth Bale.

Rezultati prvih ljekarskih pregleda su optimistični i ne radi se o ozbiljnoj povredi, a tokom dana će obaviti dodatne testove kako bi se detaljnije znalo o čemu se radi.

Dojam je da je zvijezda Reala uganula nogu zbog čega bi neko vrijeme trebala provesti van zelenih terena.

U Kraljevskom klubu su posebice zabrinuti jer se radi o zglobu u koji je Hazardu 2017. godine ugrađena metalna pločica nakon povrede zadobijene u reprezntaciji Belgije.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Hazard je kliniku napustio s osmijehom, ali mu je poručeno da se i dalje ne nasljanja na nogu.

Povreda dolazi zaista u pogrešnom trenutku kako za veznjaka tako i za Los Blancose. El Clasico je na programu 18. decembra, a Hazardov nastup na tom meču je pod velikim znakom pitanja.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi