Igraju meč odluke protiv Liverpoola

Salzburg nakon meča na Twitteru podijelio objavu Napolija uz zanimljiv komentar

Endin Čaušević

U posljednjem kolu grupe E Lige prvaka očekuje nas spektakularna završnica. 

Trenutno je Liverpool prvi u grupi sa deset bodova, ali Redsi će itekako strahovati u zadnjem kolu. Napoli će vjerovatno savladati Genk, dok Salzburg ima historijsku šansu da se plasira dalje.

Red Bull Salzburg ima tri boda manje od Liverpoola, ali u slučaju da pobijede onda će Redsi ostati bez osmine finala. U prvom meču Liverpool je slavio sa 4:3 što znači da Salzburg ima odlične šanse za plasman dalje.

Minimalna pobjeda protiv Liverpoola vodi Salzburg dalje, a ukoliko Napoli savlada Genk onda Redsi idu u Evropsku ligu. Scenarija je mnogo, ali sigurno da nas očekuje pravi spektakl za nekoliko sedmica.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Nakon večerašnji utakmica austrijski klub se oglasio na Twitteru i zahvalio Napoliju što je osvojio bod na Anfieldu.

"Mi imamo finalnu utakmicu na našem terenu protiv Liverpoola", poručili su iz Salzburga.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.