Primamljiva ponuda

Kladionice odredile favorita, obogatili bi se oni koji bi nekim slučajem predvidjeli prošli derbi

Edmir Škorić

Iako su mečevi Sarajeva i Željezničara teški za prognozirati, kladionice su odabrale svog favorita.

Bez obzira na stanje na tabeli i trenutnu formu, nikada nije bilo jednostavno predvidjeti šta će se dešavati u derbiju sarajevskih rivala.

Sarajevo dočekuje Željezničar na Koševu i ponovo je nemoguće nekome dati posebnu prednost, bez obzira što je bordo tim domaćin i što je trenutno prvi na tabeli.

Ali navedeni faktori su očigledno prevagnuli na stranu Sarajeva, pa je tako kvota na domaćina nešto manja u odnosu na gostujući tim. OVDJE možete da vidite kvote i kompletnu ponudu za sutrašnji meč koji se igra u 16 sati.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Inače, opet se ne očekuje efikasan meč, iako je prošli put palo čak pet golova. Željo je na Grbavici slavio s 5:2.

Da neko sada predosjeti takav scenarij i toliki broj pogodaka, mogao bi da se obogati. Kvota na 7+ je... Pa i nerealna, za samo nekoliko maraka možete se obogatiti. OVDJE pogledajte kvote na golove.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.