Sretan je na Santiago Bernabeu

Jović: Zidane je uradio dosta toga da dođem u Real

Srbijanskom napadaču Luki Joviću ne ide u Real Madridu onako kako je priželjkivao.

Jović je na Santiago Bernabeu došao ljetos nakon sjajnih izvedbi u dresu Eintrachta, no uloženih 60 miliona eura još nije opravdao i trenutno se nalazi pod velikim pritiskom.

Nerijetko mediji u Španiji špekulišu kako u Realu gube strpljenje s Jovićem i da će ga već u januaru poslati na posudbu, međutim on takvim napisima i nije opterećen. Čini sve kako bi u nadolazećem periodu dokazao da je dostojan Realovog dresa.

"Sretan sam ovdje i nadam se da ću dobiti minutažu. Nije lako mladom fudbaleru koji dođe ovdje. Ipak, imam samopouzdanja, vjerujem u svoj kvalitet i siguran sam da ću vremenom dobijati sve više minuta", rekao je Jović, pa potom dodao:

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Zidane je uradio dosta toga da bi me uopšte doveo u Real", poručio je Bijeljinac.

Posljednjih sedmica kao moguća sljedeća destinacija u Jovićevoj karijeri pominjao se Milan, koji bi ga doveo na posudbu, uz garanciju da će imati sigurnu minutažu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.