Real želi iskoristiti haos u Napoliju: Još jedan igrač italijanskog kluba na meti Kraljeva
Koulibaly bi na ljeto mogao u Madrid

Tim iz Madrida će morati ponuditi više od 100 miliona eura ako ga želi dovesti

Real želi iskoristiti haos u Napoliju: Još jedan igrač italijanskog kluba na meti Kraljeva

S. Pašalić

Real Madrid već pravi planove za naredno ljeto, a jedan od igrača koji bi mogao biti dio tih planova je Kalidou Koulibaly.

Igrač Napolija je prema izvještajima na meti i Barcelone i Real Madrid koji se žele pojačati u zadnjoj liniji.

Italijanski Calciomercato piše da su u Kraljevskom klubu označili 28-godišnjeg štopera kao zamjenu za Sergija Ramosa koji već ima 33 godine i kome ugovor ističe 2021. godine.

Predsjednik Napolija, Aurelio De Laurentiis je ranije izjavio kako je odbio ponudu od 105 miliona eura za Koulibalyja, ali i da će doći vrijeme kada će ga morati prodati.

Trenutno u ovom klubu vlada pravi haos, a upravo De Laurentiis je najavio potpuni remont ekipe na ljeto pa bi i Koulibaly mogao put Madrida.

Koulibaly nije jedini igrač Napolitanaca kojeg Real želi dovesti s obzirom da je i Fabian Ruiz na meti ovog kluba već neko vrijeme.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti