U Mostaru stekao dosta prijatelja

Đurić se nakon meča družio s navijačima Zrinjskog

Fudbaleri Zrinjskog pobijedili su danas na domaćem terenu Radnik iz Bijeljine sa 1:0 u okviru 19. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine. 

Nakon utakmice iskusni napadač Radnika Velibor Đurić iskoristio je priliku da se u jednom obližnjem kafiću druži s navijačima Zrinjskog.

Inače, Đurić je najbolje godine karijere proveo upravo u Zrinjskom iz kojeg je i otišao u Poljsku, pa je sigurno u tom periodu stekao dosta prijatelja u gradu na Neretvi koje i danas voli vidjeti.

Đurić je danas 37-godišnjak ali bez obzira na godine igra fantastičan fudbal i već je postigao sedam golova u Premijer ligi na 18 nastupa. Popularni Đuka se u kafiću u neposrednoj blizini stadiona, poznatom okupljalištu simpatizera Zrinjskog nakratko sreo s prijateljima koje je stekao tokom svog boravka u Mostaru kao igrača Plemića.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.