Barbarić: Idemo da se odmorimo i vjerujem da ćemo na proljeće biti pravi

Zrinjski bolji od Radnika

Barbarić: Idemo da se odmorimo i vjerujem da ćemo na proljeće biti pravi

E. Čaušević, foto: V. Bernadić

Zrinjski je danas pred svojim navijačima pobijedio Radnik sa 1:0 u okviru 19. kola Premijer lige.

Plemići su po dosta teškom terenu nekako uspjeli da dođu do pobjede, a gol odluke postigao je Damir Šovšić u 61. minuti utakmice.

Nakon meča Tomislav Barbarić je za SportSport.ba izjavio da je Zrinjski apsolutno zasluženo danas stigao do tri boda.

"Sam teren je diktirao da moramo ući agresivno i s puno volje da probamo iskorisiti naše kvalitete. Cijeli meč smo igrali dobro i na početku smo imali šansi da sve riješimo. I oni su imali dvije ili tri situacije na kraju. Šova je dao sjajan gol i mislim da je ova pobjeda aposolutno zaslužena tako da bar malo mira kupimo i da se dobro spremimo za nastavak sezone", rekao je Barbarić i dodao:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"S obzirom da je novi šef nedavno došao on će odrediti šta će dalje biti. Na nama je da se odmorimo od dugih šest mjeseci jer smo dosta rano krenuli. Nakon toga ćemo se pripremiti za polusezonu i vjerujem da ćemo na proljeće biti pravi".

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi