Večeras na klupi Bologne

Odakle Siniša Mihajlović crpi toliku energiju?

Edmir Škorić

Kako je najavio kum Siniše Mihajlovića, Miroslav Tanjga, on će večeras sjediti na klupi Bologne.

Bologna dočekuje Milan, a Mihajlović je odlučan da sjedne na klupu svoje ekipe protiv još jednog svog bivšeg kluba.

"Ako ne bude nekih problema u posljednjem trenutku, Mihajlović će biti na klupi", rekao je Tanjga italijanskim medijima.

Milanu je ovaj meč značajan, ali i Bologni, koja je nedavno pobijedila i Napoli u gostima i sasvim sigurno ima svoju računicu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Unatoč činjenici da se bori s leukemijom, Mihajlović je veliki borac i ne odustaje od nogometa, a čak i kada nije na klupi, iz bolničke postelje gleda utakmice Bologne i proživljava svaki sekund utakmice sa svojim igračima.

Susret Bologne i Milana na programu je večeras od 20:45, a OVDJE možete da se okladite na meč i eventualno pogledate kvote.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.