Zna se ko je favorit

Niko nije mogao ni zamisliti kakve kvote će biti za meč Intera i Barcelone

Endin Čaušević

Fudbaleri Intera igraju večeras na svom terenu protiv Barcelone utakmicu posljednjeg kola grupne faze Lige prvaka.

Barcelona je pobjedom protiv Dortmunda (3:1) u prošlom kolu osigurala prvo mjesto i plasman u osminu finala, dok će se Inter upravo s Borussijom boriti za još jedno mjesto koje vodi u nokaut fazu Lige prvaka.

Utakmica na Meazzi će biti u centru pažnje jer je Interu potrebna pobjeda kako bi osigurali plasman dalje. U drugom meču igraju Dortmund i Slavia, a njemački klub se nada kiksu Intera kako bi na kraju završili na drugom mjestu.

Međutim, već sada je poznato da će Barcelona igrati u kombinovanom sastavu, a Ernesto Valverde u Milano uopšte nije poveo Lionela Messija, Gerarda Piquea i Sergija Roberta.

Također, sigurno je da će na klupi ostati golman Marc-Andre ter Stegen, a na gol će Neto. Katalonski Sport prenosi da će još nekoliko prvotimaca na klupi početi večerašnji meč.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Upravo zbog ovih stvari ponude na kladionicama su šokirale mnoge. Sigurno niko nije mogao očekivati ovakve kvote, ali s obzirom u kakvom sastavu će igrati Barca to neće biti ništa čudno.

U bogatoj ponudi kladionice MOZZART možete pogledati kvote za večerašnji meč i to na OVOM linku.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.