Prvo su ostavili Messija u Barceloni, a sada su izazvali novi bijes Borussije Dortmund

Ni Ter Stegen neće biti na terenu

Prvo su ostavili Messija u Barceloni, a sada su izazvali novi bijes Borussije Dortmund

E. Čaušević

Fudbaleri Barcelone večeras igraju u gostima protiv Intera utakmicu posljednjeg kola grupne faze Lige prvaka.

Katalonci su osigurali mjesto u osmini finala nakon što su u prošlom kolu sa 3:1 slavili protiv Borussije Dortmund. Međutim, u ovoj grupi se večeras za drugo mjesto bore Inter i Dortmund, a "igrice" su već počele.

Naime, u Dortmundu su bijesli na Ernesta Valverdea koji je odlučio odmoriti najboljeg igrača svijeta Lionela Messija za susret protiv Intera. Pored Messija u Milano nisu otputovali Gerard Pique i Sergi Roberto, a očekuje se da će neki od prvotimaca sigurno ostati na klupi.

Kako stvari stoje Marc-Andre ter Stegen neće braniti večeras protiv Intera, te će šansu dobiti rezervni golman Neto što je dodatno iznerviralo ljude u Borussiji Dortmund. Naravno, ovo itekako olakšava stvari Interu kojem treba pobjeda kako bi se plasirao u osminu finala.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

S druge strane Dortmundu treba kiks Intera i pobjeda protiv Slavije na svom terenu. No, njemački klub se više bavio sastavom Barcelone, te nisu krili svoj bijes što ovaj tim neće igrati u najjačem sastavu večeras protiv Intera.

Iz Dortmunda su poručili da jednostavno nije fer da se stvari u ovoj grupi riješe na ovaj način, te da je Barcelona trebala u najjačem sastavu doputovati u Milano.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

epa
pa logicno da ce odmarati najbolje igrace za 10 tak dana igra el clasico i sad u nebitnoj utakmici za nih treba neko da mu se povrijedi .. pa svaki normalan trener bi ovo uradio....
1 0
snickers09
Dortmund je sam sebi kriv sto je izgubio duel sa Interom, a i sto nije dobio Barcu u prvoj utakmici, gdje je bio daleko bolji, tako da nemaju sta prigovarati nekome drugom...
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi