EPA

Sutra protiv Dinama

Više nije tajna s kojim igračima Guardiola stiže u Zagreb

Manchester City sutra u sklopu 6. kola grupne faze Lige prvaka gostuje na Maksimiru.

Iza engleskog šampiona je gradski derbi u kojem su izgubili 2:1. Na toj utakmici su se Građani potrošili i mnogi očekuju da će Pep Guardiola 'promiješati' karte na Maksimiru i olakšati posao Dinamu.

Prije samog puta u Zagreb, fudbaleri Manchester Cityja su jutros odradili trening poslije kojeg je bilo jasno ko će se sve naći u avionu. Guardiola je puta poštedio Johna Stonesa koji je zadobio povredio protiv Uniteda, a odmor je dobio i David Silva budući da je nastupio u tri utakmice zaredom.

Što se tiče glavnih zvijezda, prije svih Kevina De Bruynea za kojeg se najavljivalo da će ostati u Engleskoj, on će, ipak, stići u hrvatsku prijestolnicu i bit će na raspolaganju protiv Dinama.

U Zagreb dolaze sljedeći igrači:

Golmani: Ederson, Bravo, Carson.

Obrana: Walker, Cancelo, Fernandinho, Otamendi, Garcia, Harwood-Bellis, Mendy, Zinchenko, Angelino.

Vezni red: Gundogan, Rodri, Bernardo, Foden, De Bruyne.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Napad: Mahrez, Sterling, Jesus.

Utakmica se, podsjetimo, igra sutra od 18:55 sati.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti