Guardiola protiv Dinama odmara neke velike zvijezde, ali je ipak spremio iznenađenje za Modre
Guardiola će napraviti nekoliko promjena za meč protiv Dinama

Trener Cityja će dati priliku igraču kojeg je mnogo puta do sada hvalio

Guardiola protiv Dinama odmara neke velike zvijezde, ali je ipak spremio iznenađenje za Modre

S. Pašalić

Dinamo će u srijedu na Maksimiru dočekati Manchester City u meču 6. kola grupne faze Lige prvaka.

Građani su već osigurali prolazak u nokaut fazu pa je Pep Guardiola odlučio da odmori neke igrače za ovaj meč i po svemu sudeći dvije najveće zvijezde, Kevin de Bruyne i Raheem Sterling neće zaigrati u Zagrebu.

Trener Cityja će dati priliku nekim mlađim igračima i očekuje se da njegovo iznenađenje za Dinamo bude 19-godišnji Phil Foden.

Mladi veznjak Građana je debitovao za ovaj klub još sa 17 godina i definitivno se radi o velikom talentu, ali ove sezone nije imao preveliku minutažu s obzirom da je konkurencija u Cityju velika.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"On je spreman i igrat će u srijedu. Njegovo vrijeme dolazi i vidjet ćemo ga u idućim utakmicama", rekao je Guardiola o Fodenu.

U prvoj utakmici na Etihadu koju je City dobio protiv Dinama sa 2:0, Foden je ušao u 91. minuti u igru, a u 95. je postigao gol i sada će na Maksimiru imati priliku da se ponovo dokaže Guardioli.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Hele
Ti mladi ce ih i razbiti
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi