U meču West Ham - Arsenal

Mike Dean zaboravio da je sudija, pa zapjevao klupsku himnu na terenu

Midhat Šljivak

Poznati engleski sudija Mike Dean je tokom profesionalne karijere često bio u centru pažnje zbog svojih poteza na utakmicama.

Najjača scena koju je napravio je svakako proslava gola Tottenhama u duelu protiv Aston Ville 2015. godine, ali i nakon toga je imao zaista nevjerovatnih 'ispada'.

Novi je stigao u ponedjeljak. Tokom utakmice West Hama i Arsenala kamera ga je uhvatila kako pjeva himnu West Hama " I'm Forever Blowing Bubbles".

Dean se još jednom pokazao kao najveći 'čudak' među sudijama, a prava je sreća što je Arsenal dobio ovaj meč, pa Dean se nije našao na velikom udaru.

Nevjerovatan je...

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.