Aubameyang otkrio šta je Ljungberg rekao igračima Arsenala na poluvremenu
Aubameyang je bio strijelac trećeg gola

Topnici su prikazali dva potpuno različita lica u meču protiv West Hama

Aubameyang otkrio šta je Ljungberg rekao igračima Arsenala na poluvremenu

S. Pašalić

Arsenal je sinoć slavio na gostovanju kod West Hama sa 3:1.

Topnici su konačno prekinuli svoju crnu seriju gdje su u posljednjih sedam utakmica u Premier ligi bili bez pobjede, iako prvo poluvrijeme nije nagovještavalo da će se to desiti.

Naime, tim Fredrika Ljungberga je igrao jako loše i nije uputio nijedan udarac u okvir, te je gubio sa 1:0.

Ipak, u drugom poluvremenu Arsenal je prikazao potpuno drugo lice i za samo devet minuta je postigao tri gola, te je stigao do preokreta i pobjede.

Pierre-Emerick Aubameyang, koji je bio asistent kod drugog gola, a zatim i strijelac trećeg je nakon meča otkrio šta je Ljungberg rekao svojim igračima na poluvremenu.

"Osjećamo se dobro. Mislim da smo u drugom poluvremenu igrali dobro, pa smo sretni što smo pobjedili u ovoj utakmici."

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Pokušali smo staviti neki tempo u igru, igrati brzo i pronaći prostore, i to smo uspjeli."

"Na poluvremenu nam je Freddie rekao da igramo s višim tempom. Bilo je naporno, ali imamo kvalitet u timu i ako vjerujemo u sebe, možemo ići naprijed i pobijediti u utakmicama. Uzet ćemo ovo drugo poluvrijeme kao primjer za ostatak sezone.", rekao je Aubameyang nakon utakmice.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi