Ancelotti napušta Napoli, ali na novom poslu je veoma brzo?

Želi ga Arsenal

Ancelotti napušta Napoli, ali na novom poslu je veoma brzo?

E. Čaušević

Italijanski mediji objavili su jučer da će Carlo Ancelotti napustiti klupu Napolija nakon večerašnjeg meča Lige prvaka protiv Genka.

Situacija u Napoliju je već sedmicama katastrofalna nakon štrajka fudbalera koji nisu željeli da idu u karantin. Na udaru kritika predsjednika Aurelija Di Laurentiisa našao se i Ancelotti koji je već spakovao kofere.

Ancelotti će večeras najvjerovatnije podnijeti ostavku i napustiti tim kojem očito trebaju velike promjene. No, čini se da iskusni italijanski stručnjak neće dugo biti bez posla.

Engleski mediji prenose da u Arsenalu pomno prate šta se dešava, te da će već u januaru željeti dovesti Ancelottija na mjesto trenera. Na ovoj funkciji trenutno je Freddie Ljungberg nakon što je otkaz dobio Unai Emery.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ovaj 60-godišnji stručnjak će sigurno biti zainteresovan za povratak u Englesku, a da li će postići dogovor s Arsenalom ostaje nam da vidimo.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Samojuve
Dodji kralju u Juve najbolje bi ti bilo
0 1
Ibro
Arsenal je velik klub ali vlasnik treba otvoriti novcanik i u kupovinu
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi