Portugalac nije bio u elementu

Zbog Ronaldove nervoze nastradale su tri lopte na treningu Juventusa

Portugalski as Cristiano Ronaldo bio je vrlo nervozan tokom treninga Juventusa.

CR7 u posljednje vrijeme ima problema sa postizanjem golova, ali čini se da ga je krenulo na bolje nakon što je minulog vikenda zatresao mrežu Lazija u Seriji A.

Njegov Juventus večeras igra u Ligi šampiona protiv Bayer Leverkusena, a na posljednjem treningu pred taj meč Ronaldo je bio prilično nervozan nakon jednog svog lošeg poteza.

Igrači Stare dame su igrali 'ševe' na jedan dodir, a kada je lopta došla do Ronalda on je pogriješio i odigrao dva puta. Nakon toga se iznervirao i čak tri lopte napucao van Trening kampa svog tima.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Kasnije se vidio i osmijeh na njegovom licu što znači da se ipak brzo smirio...

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.