Tuttosport: Juventus želi igrača Chelseaja kojeg je u januaru želio uključiti u transfer Higuaina
Palmieri je na meti Juventusa

Klub iz Torina ponovo pokazao interes za igrača londonskog kluba

Tuttosport: Juventus želi igrača Chelseaja kojeg je u januaru želio uključiti u transfer Higuaina

S. Pašalić

Juventus je premaa navodima Tuttosporta zainteresovan da dovede Emersona Palmierija iz Chelseaja narednog ljeta.

Ovaj 25-godišnji lijevi bek je u januaru prošle godine stigao u London za 20 miliona eura iz Rome, a ove sezone je odigrao 12 utakmica za Plavce.

Klub iz Torina je imao problema na ovoj poziciji kada se nedavno povrijedio ALex Sandro, a Italijani tvrde da sportski direktor Fabio Paratici u Emersonu vidi rješenje za narednu sezonu.

Palmieri je ove sezone standardan kod Lamparda u ekipi i imao bi i veći broj nastupa da nije imao problema sa povredama.

U januaru ove godine on se dovodio u vezu sa Juventusom kada je Gonzalo Higuain trebao otići u Chelsea.

Italijanski mediji su tada pisali da je Stara dama bila spremna zamijeniti Argentinca za Palmierija, ali se to na kraju nije desilo.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi