Raiola vodi Milanovog vezistu u Romu?
EPA

Ističe mu ugovor

Raiola vodi Milanovog vezistu u Romu?

Milan bi, prema najavama italijanskih medija, mogao ostati bez Giacoma Bonaventure.

Na ovog 30-godišnjeg fudbalera povreda nije ostavila traga i u posljednje vrijeme igra odlično u dresu Milana, no problem po Rossonere stvara to što mu krajem sezone ističe ugovor.

Iako se pisalo kako Bonaventura nema ništa protiv toga da produži vjernost Milanu, mediji u Italiji navode da je u cijeli priču 'prste umiješao' agent Mino Raiola koji bi mogao promijeniti njegove želje.

U Romi bi rado željeli da iskoriste to što Bonaventuri ističe ugovor i navodno su već uspostavili kontakte s Raiolom, koji, kako tvrde na 'čizmi', naginje ka transferu u rimski klub.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ovakve informacije izazvale su očekivano zabrinutost među navijačima Milana, pogotovo imajući u vidu da se zasluge za tri utakmice bez poraza mogu pripisati upravi Bonaventuru koji je na zadnja tri meča dva puta pogađao mrežu.

Podsjetimo, Bonaventura je u Milanu od 2014. godine. Ranije je igrao još za Atalantu i Padovu.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi