Govorila za italijanske medije

Ronaldova komšinica otkriva zanimljive detalje o porodici zvijezde Juventusa

Komšinica Cristiana Ronalda Elisabetta Betty Borel otkrila je u razgovoru za Corriere dello Sera zanimljive detalje iz privatnog života zvijezde Juventusa i njegove porodice.

Borel, koja je inače kćerka legendarnog fudbalera Stare dame iz sredine prošlog stoljeća Felicea Borela, živi vrlo blizu Ronaldove vile u Torinu što se može i vidjeti na fotografiji ispod, a za porodicu Ronaldo kaže da nije mogla ni poželjeti bolje komšije jer se 'živi ne čuju'.

"Bilo me strah zaglušujuće glasnih partyja i danonoćne buke, ali Cristiano i njegova porodica najbolje su komšije koje sam uopšte mogla poželjeti", kazala je za početak Borel i dodala:

"Potpuna tišina, nikakve fešte i buka. Moj otac je isto bio poznati fudbaler, ali u neka druga vremena. On je vozio Fiat, a Cristiana svaki dan vidim u Rolls Royceu. Jedva vidim jer ima zatamnjena stakla. Garaža je puna sportskih bolida među kojima je i jedan Lotus. Imaju prekrasan natkriveni bazen i mali, predivno uređeni i održavani vrt".

Ipak, kaže kako je do njih gotovo nemoguće doći. Cristiana Juniora je moguće na ulici vidjeti samo samog, odnosno uz pratnju zaštitara, ali bez ijednog drugara, dok i uz Georginu uvijek ide pratnja iako ulica često bude prazna i ne vreba nikakva opasnost.

"Ja sam imala djetinjstvo kao i sve moje vršnjakinje, a Ronaldova djeca žive drukčije. Često vidim Cristiana Juniora kako na zaštićenome dijelu ulice vozi skateboard, iako se u taj dio ulice ne može tek tako ući jer postoji rampa i zaštitari i iza djeteta su uvijek i tjelesni čuvari. Isto je i Georgini kada želi kao sve mlade majke po lijepom vremenu prošetati s djecom. I ako je ulica prazna, s njima je uvijek bodyguard, tj. najčešće više njih", poručila je ona.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Dodaje da Ronaldova porodica živi u nečemu što bi se moglo nazvati zlatni kavez.

"Zlatni kavez? Tako nešto. Mislim, Cristiano Junior je najčešće u školi ili na treninzima u Juventusu kao tata. Ja imam četvero unučadi njegove dobi, u kvartu su i drugi njegovi vršnjaci. Mogao bi se igrati s njima, ali to dijete vidim jedino samo", kaže ona.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.