Milan pronašao alternativu za Ibrahimovića
Sve su manje šanse da se Ibrahimović vrati u Milan

Rossoneri imaju novu metu

Milan pronašao alternativu za Ibrahimovića

S. Pašalić

Milan je ove zime želio dovesti Zlatana Ibrahimovića u svoje redove, ali kako vrijeme odmiče, to je sve manje izgledno.

Rossoneri imaju dosta problema u napadu ove sezone i u 15 utakmica u Seriji A su postigli samo 16 golova, pa je jasno zašto se žele pojačati.

Problem za Milan je i taj što Krzysztof Piatek ne igra ni blizu kao prošle sezone i u 15 utakmica je postigao samo 4 gola, a u klubu imaju sve manje strpljenja za njegovu lošu formu.

Prema navodima Calciomercata, Rossoneri sve manje razmišljaju o Ibrahimoviću i okrenuli su se alternativama, a sada je Mario Mandžukić meta broj jedan.

Hrvatski napadač proživljava pravu agoniju ove sezone u Juventusu i nije upisao nijedan nastup za ovaj klub.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Maurizio Sarri je odmah po dolasku na klupu kluba iz Torina otpisao Mandžukića koji je ranijih godina bio standardan u prvom timu.

Sada Milan želi da dovede Hrvata u januaru, ali se navodi da bi Mandžukić morao pristati na manju platu od one koju ima u Juventusu.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

jugjejedan
alternativa medika
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi