Ronaldo otkrio u kojoj fazi Lige prvaka želi Real Madrid: "Odmah bih potpisao za to"

Ne želi bivši klub odmah

Ronaldo otkrio u kojoj fazi Lige prvaka želi Real Madrid: "Odmah bih potpisao za to"

A. Čaušević

Cristiano Ronaldo je na ljeto 2018. godine u transferu vrijednom 100 miliona eura prešao iz Real Madrida u Juventus. 

Juventus na titulu prvaka Evrope čeka duže od dva desetljeća, da se period čekanja prekine doveden je u pravo Ronaldo.

U prvoj portugalčevoj sezoni u torinskom klubu Bianconeri su zaustavljeni u četvrtfinalu, a u ovoj su bez većih problema prošli grupu te će imati novu priliku da osvoje toliko željeni trofej.

Mogući protivnik Juventusa u osmini finala je Real Madrid kojeg bi Ronaldo najradije da izbjegne u prvoj rundi nokaut faze.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Real Madrid u osmini finala? Oni su izvanredan tim, ali radije bih se protiv njih sastao nešto kasnije, možda u finalu. Sad bih potpisao za takvo nešto", rekao je najpopularniji fudbaler današnjice.

Inače, Ronaldo je u dosadašnjem dijelu sezone Lige prvaka zabio dva gola. Žrijeb osmine finala na programu je u ponedjeljak, 16. decembra.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi