Foto: EPA

Ostaje među Redsima

Još jedan potpis na Anfieldu: James Milner produžio ugovor!

Midhat Šljivak

Nakon što je danas menadžer Jurgen Klopp produžio saradnju do 2024. godine, Liverpool je objavio kako će u klubu do 2022. godine ostati i James Milner.


Iskusni 33-godišnji fudbaler potpisao je novi ugovor sa Redsima i u dresu ekipe sa Anfielda ćemo ga gledati i u naredne tri godine.

Milner je stigao 2015. godine iz Manchester Cityja. Poznat je kao veoma zahvalan igrač, pa je tako često znao odigrati ključne poteze u nekim utakmicama.

Ukupno je odigrao 198 utakmica za Liverpool i postigao je 25 golova, a sa ovim klubom je osvojio Ligu prvaka i UEFA Superkup.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.