Takumi Minamino od januara u Liverpoolu

Japanac iz redova Salzburga

Takumi Minamino od januara u Liverpoolu

M. Šljivak

Fudbaler Salzburga Takumi Minamino (24) u januaru će postati novi igrač Liverpoola.

Redsi su odlučili da aktiviraju odšetnu klauzulu za japanskog fudbalera od samo 7.25 miliona funti i da ga dovedu u svoje redove.

"Mogu potvrditi da se vode pregovori sa Liverpoolom oko transfera Minamota. Velika je čast da se takvi klubovi interesuju za naše igrače", rekao je sportski direktor Salzburga Christophe Freund.

Japanski fudbaler igra zaista sjajno u dresu austrijskog prvaka. Ove sezone je u 22 nastupa upisao devet golova i 11 asistencija.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Minamino će tako pojačati napadačke opcije ekipe Jurgena Kloppa, koje su ionako zaista fantastične.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Chepich
Šljivak zna nesto sto niko drugi ne zna. Hladno brat potvrdi transfer na osnovu "vode se pregovori"
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi