Klopp produžio saradnju sa Liverpoolom

Sjajno mu ide

Klopp produžio saradnju sa Liverpoolom

S. Mlaćo

Jurgen Kloop produžio saradnju sa Liverpoolom.

Naime, sjajni stručnjak će na klupi lidera engleskog prvenstva biti do 2024. godine, što je danas i zvanično potvrđeno.

Nijemac je sedam godina proveo na klupi Mainza, da bi onda preuzeo Dortmund, a zatim došao u Liverpool.

Na Anfieldu bi prema tome trebao ostati osam i pol godina. Sadašnji ugovor mu je važio do 2022. godine i već su se pojavili komentari da saradnja neće biti nastavljena, no sada je sve demantovano.

Zanimljivo da su saradnju produžili i Kloppovi pomoćnici Peter Krawietz i Pepijn Lijnders.

"Kada vidim razvoj klub i sa rad koji se i dalje odvija, osjećam da moj doprinos može samo rasti. Kad je poziv stigao u jesen 2015. godine, osjetio sam da smo savršeni jedno za drugo. Nisam ni razmišljao sada o odlasku", kazao je Kloop.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Liverpool je lider engleskog prvenstva sa osam bodova prednosti u odnosu na Leicester.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

gaaazziiijjaaaaa
Kada vidim razvoj klub i sa rad koji se i dalje odvija, osjećam da moj doprinos može samo rasti. Kad je poziv stigao u jesen 2015. godine, osjetio sam da smo savršeni jedno za drugo. Nisam ni razmišljao sada o odlasku Google Translate?
1 2
BobPaisley
...ovo je najvece pojacanje za Liverpool...
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi