EPA

Hrvat odlazi iz Juventusa

Mandžukić bira: Na stolu ima četiri ugovora života

Mario Mandžukić broji posljednje dane u Juventusu. 

Hrvatski napadač će u januarskom prijelaznom roku definitivno napustiti Juventus s obzirom da je totalno u drugom planu otkako je došao Maurizio Sarri, a ubrzo će biti jasno i gdje će nastaviti karijeru.

Prethodnih sedmica Mandžukićevo ime se konstatno provlači po medijima, sele ga iz dana u dan, a ugledni Sky Sport piše kako u ovom trenutku na stolu ima četiri ugovora života.

Velike šanse za Mandžukićev potpis navodno ima Manchester United, tu je još i Milan kojem hitno treba napadač jer su im svi ostali izvan forme, a preostale dolaze izvan Evropa. U pitanju su MLS ili Kina.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Sky Sport nije naveo detalje ponuda, odnosno koliko bi Mandžukić dobio eventualnim potpisom, ali tvrdi kako se radi o ogromnim ugovorima koji god klub odabrao.

Da Mandžukić više nema šta tražiti u Juventusu postalo je jasno nakon što se njegovo ime nije našlo ni na popisu 600 gostiju na domjenku koji je organizovao klupski predsjednik Andrea Agnelli.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.