Ronaldova komšinica otkriva zanimljive detalje o porodici zvijezde Juventusa

Govorila za italijanske medije

Ronaldova komšinica otkriva zanimljive detalje o porodici zvijezde Juventusa

Komšinica Cristiana Ronalda Elisabetta Betty Borel otkrila je u razgovoru za Corriere dello Sera zanimljive detalje iz privatnog života zvijezde Juventusa i njegove porodice.

Borel, koja je inače kćerka legendarnog fudbalera Stare dame iz sredine prošlog stoljeća Felicea Borela, živi vrlo blizu Ronaldove vile u Torinu što se može i vidjeti na fotografiji ispod, a za porodicu Ronaldo kaže da nije mogla ni poželjeti bolje komšije jer se 'živi ne čuju'.

"Bilo me strah zaglušujuće glasnih partyja i danonoćne buke, ali Cristiano i njegova porodica najbolje su komšije koje sam uopšte mogla poželjeti", kazala je za početak Borel i dodala:

"Potpuna tišina, nikakve fešte i buka. Moj otac je isto bio poznati fudbaler, ali u neka druga vremena. On je vozio Fiat, a Cristiana svaki dan vidim u Rolls Royceu. Jedva vidim jer ima zatamnjena stakla. Garaža je puna sportskih bolida među kojima je i jedan Lotus. Imaju prekrasan natkriveni bazen i mali, predivno uređeni i održavani vrt".

View this post on Instagram

Súper feliz día ❤️❤️❤️❤️ Con ellos todos los planes son perfectos🐎🍁🍂🌲🌸

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on

Ipak, kaže kako je do njih gotovo nemoguće doći. Cristiana Juniora je moguće na ulici vidjeti samo samog, odnosno uz pratnju zaštitara, ali bez ijednog drugara, dok i uz Georginu uvijek ide pratnja iako ulica često bude prazna i ne vreba nikakva opasnost.

"Ja sam imala djetinjstvo kao i sve moje vršnjakinje, a Ronaldova djeca žive drukčije. Često vidim Cristiana Juniora kako na zaštićenome dijelu ulice vozi skateboard, iako se u taj dio ulice ne može tek tako ući jer postoji rampa i zaštitari i iza djeteta su uvijek i tjelesni čuvari. Isto je i Georgini kada želi kao sve mlade majke po lijepom vremenu prošetati s djecom. I ako je ulica prazna, s njima je uvijek bodyguard, tj. najčešće više njih", poručila je ona.

View this post on Instagram

Tarde de teatro con mis personas favoritas ❤️ 🎭 ✨ #super #mamá 👗 @prettylittlething

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on

Potražite više informacija na temu Serie A:

Dodaje da Ronaldova porodica živi u nečemu što bi se moglo nazvati zlatni kavez.

"Zlatni kavez? Tako nešto. Mislim, Cristiano Junior je najčešće u školi ili na treninzima u Juventusu kao tata. Ja imam četvero unučadi njegove dobi, u kvartu su i drugi njegovi vršnjaci. Mogao bi se igrati s njima, ali to dijete vidim jedino samo", kaže ona.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Taceoni
Cijena slave
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi