Iduće sedmice predstavljanje

Sarajlija novi sportski direktor Hajduka

U Hajduku su, čini se, okončali potragu za novim sportskim direktorom.

Prošlog mjeseca ovu funkciju je u Hajduku napustio Saša Bjelanović, a ako je vjerovati pisanju hrvatskih medija, za sportski segment na Poljudu u budućnosti će biti zadužen - Mario Stanić.

O dolasku nekadašnjeg fudbalera Željezničara pisalo se i prethodnih dana, no sada je navodno pao konačan dogovor i Sarajlija bi početkom sljedeće sedmice trebao biti predstavljen na Poljudu.

"Predsjednik Brbić trebao bi objaviti angažman Stanića i njegovog asistenta Ivana Kepčije, a oni nakon toga otkriti svoje planove, prije svega hoće li zadržati trenera Damira Burića ili će u potragu za nekim novim rješenjem", piše, između ostalog, 24sata.

U susjedstvu tvrde kako su male šanse da Burić ostane na poziciji trenera, a Stanićev 'as iz rukava' bi trebao biti Igor Tudor koji je posljednji angažman imao u Serie A gdje je vodio Udinese.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.