Trener Hajduka: Kriv sam, ali ne želim dati ostavku

Težak poraz Splićana

Trener Hajduka: Kriv sam, ali ne želim dati ostavku

S. Mlaćo

Hajduk je u derbiju protiv Rijeke razočarao svoje navijače.

Bilo je 4:0 za goste, te je Hajduk smanjio svoje šanse u borbi za prvo mjesto.

Na meti kritika posebno se našao trener Splićana Damir Burić.

"Danas je bio takav dan da ponekad nemaš objašnjenja za neke stvari. Puno nam se toga negativnog dogodilo. Poraz ide na moju kapu, ja sam taj tko je kriv, ne momci, nego ja. U pobjedama se nismo uzvisili, tako se u porazima nećemo poniziti. Držat ćemo dalje svoj plan. Nastojat ćemo to u sljedećoj utakmici pokazati", kazao je Burić, prenosi Index.hr.

Navijači su tražili njegovu ostavku, no on to ne želi učiniti.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

"Vi znate mene da sam maksimalno koncentriran, što se mene tiče ja bih nastavio dalje i imam veliku želju za daljini rad. Ako sam ja problem, onda je to najmanji problem. Rijeka nam je očitala lekciju kako jednostavno doći do pobjede.

Rezultat 4:0 nije objektivan. Rijeka je zadnjih deset minuta sve što je zapucala pogodila. Takvih dana ima. Moramo se skupiti i reći jedan drugome što smo napravili, a što ne. Dogodi se ovakav poraz, jako mi je žao navijača, mi nismo ispunili što smo htjeli", dodao je Burić.

Zaprati HNK Hajduk, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HNK Hajduk Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Benjamingst
Bujrum da vodis BiH Repku siguran imas posao sve dok ne useres kvalifikacijame za SP 2022...
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi