United danas dočekuje Everton

Solskjaer: Imao sam vjeru da mogu voditi ovaj klub

Samir Mlaćo

Manchester United će danas pred svojim navijačima ugostiti Everton.

Crveni đavoli žele nastaviti pozitivni niz i vjeruju da će u tome uspjeti.

"Oduvijek sam imao vjeru da mogu voditi ovaj klub, jer da nije tako, ne bih se prihvatio posla. Unitedu dugujem iskrenost, a imam i sjajne ljude oko sebe. Taktički se također mogu nositi sa svima", jasan je bio Ole Gunnar Solskjaer koji je u proteklom periodu bio na meti velikih kritika.

"Znam da je najbitniji odnos sa igračima, ljudima u stručno štabu i navijačima. Nisam se bojao da neću to moći uraditi na pravi način".

Potražite više informacija na temu Premier league:

Man. United je trenutno na šestom mjestu sa 24 osvojena boda, a pobjedom bi došao na petu poziciju i dodatno se približio Chelseaju, Man.Cityju...

Današnji meč igra se od 15 sati.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.