Mandžukić bira: Na stolu ima četiri ugovora života
EPA

Hrvat odlazi iz Juventusa

Mandžukić bira: Na stolu ima četiri ugovora života

Mario Mandžukić broji posljednje dane u Juventusu. 

Hrvatski napadač će u januarskom prijelaznom roku definitivno napustiti Juventus s obzirom da je totalno u drugom planu otkako je došao Maurizio Sarri, a ubrzo će biti jasno i gdje će nastaviti karijeru.

Prethodnih sedmica Mandžukićevo ime se konstatno provlači po medijima, sele ga iz dana u dan, a ugledni Sky Sport piše kako u ovom trenutku na stolu ima četiri ugovora života.

Velike šanse za Mandžukićev potpis navodno ima Manchester United, tu je još i Milan kojem hitno treba napadač jer su im svi ostali izvan forme, a preostale dolaze izvan Evropa. U pitanju su MLS ili Kina.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Sky Sport nije naveo detalje ponuda, odnosno koliko bi Mandžukić dobio eventualnim potpisom, ali tvrdi kako se radi o ogromnim ugovorima koji god klub odabrao.

Da Mandžukić više nema šta tražiti u Juventusu postalo je jasno nakon što se njegovo ime nije našlo ni na popisu 600 gostiju na domjenku koji je organizovao klupski predsjednik Andrea Agnelli.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Ade1987
Majko moja cuj to hee broji posljednje dane u Manchester Unitedu heheheheheh
2 0
Haroldinjo
Druže pročitaj malo bolje pa komentarisi
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi