Leao u centru pažnje

Milanov napadač uz šampanjac i cigarete "proslavio" jednu od najvećih sramota u historiji kluba

E. Škorić

Rafael Leao stigao je ljetos u Milan iz Lillea, pa se samo uklopio u cjelokupno sivilo Milana.

Leao je došao da pojača napad i protiv Atalante je u Bergamu, u nedjelju, dobio priliku od prve minute, ali bolje da nije.

Milan je u tom meču ponižen, poražen je s 5:0, a Leao je bio nevidljiv, iako ga je njegov bivši trener iz Sportinga Tiago Fernandes opisao kao "Brazilca Ronalda".

Leao očigledno i posjeduje određeni kvalitet, ali na San Siru on ne dolazi do izražaja. Ipak, u centru zbivanja italijanske štampe našao se zbog jednog poteza.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Nakon poraza od Atalante, kada je navijačima Milana doslovno srušen svijet, Leao je odlučio istu noć da se provede u noćnom izlasku.

Uz cigarete i šampanjac je uživao, a ubrzo bi mogao Milan da poduzme određene korake i da Leaa kazni jer, najmanje što je mogao uraditi nakon svega što se desilo, jeste da se zatvori u sobu i iz pristojnosti barem ne izlazi i provodi se narednih nekoliko noći.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.