Dobija li Krunić novog trenera nakon fijaska u Bergamu? Boban je rekao svoje

Milan osramoćen

Dobija li Krunić novog trenera nakon fijaska u Bergamu? Boban je rekao svoje

A. Čaušević

Sramotan poraz dožio je Milan u Bergamu, najteži u posljednju 21. godinu. Atalanta je ponizila Rossonere pobijedivši s 5:0. 

Kako to obično biva nakon teško poraza odmah se počelo špekulisati o mogućoj promjeni na klupi, međutim za sada Stefano Pioli može biti miran.

Potvrdio je to Zvonimir Boban, glavni i odgovorni za fudbalski segment u milanskom klubu.

"Prezadovoljni smo kako Pioli radi svoj posao, uopšte ne sumnjamo u njega", kazao je Boban.

"Danas su svi odigrali loše i preuzimamo odgovornost na sebe. Nadam se da ćemo poslije pauze ponovo početi igrati dobro."

Boban je najavio pojačanja u januarskom prijelaznom roku, ali u skladu s mogućnostima višestrukog prvaka Evrope koji tone sve dublje i dublje.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Vidjet ćemo šta se može uraditi u skladu s našim mogućnostima i prilikama koje se ukažu. Nešto će se desiti i tražit ćemo pojačanja. Više od toga ne mogu reći", riječi su proslavljenog hrvatskog reprezentativca.

Milan za kojeg od ove sezone nastupa bh. reprezetnativac Rade Krunić je poslije današnjeg poraza 11. na tabeli sa 21 bodom. Vodeći duo, Inter i Juventus imaju duplo više.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi