Pogba i dalje želi napustiti United

Francuz je dugo bio želja kluba iz Madrida

Real poručio Pogbi da ga neće dovesti u januaru

S. Pašalić

Paul Pogba se ovog vikenda konačno vratio na teren.

Francuz se još krajem septembra povrijedio i od tada nije igrao, a u meču koji je Manchester United u nedjelju igrao u gostima kod Watforda, Pogba je u igru ušao u 64. minuti.

Mnogi su međutim vjerovali da neće više vidjeti Pogbu u dresu Uniteda s obzirom da se nedavno pojavila i informacija kako on ustvari ne želi da se vrati treninzima iako se oporavio od povrede jer čeka da u januaru potpiše za Real Madrid i ne želi da rizikuje da zaradi novu povredu.

Zinedine Zidane već neko vrijeme ima na meti igrača Uniteda i želi ga vidjeti u svojoj ekipi, ali mnogi ljudi iz Reala nisu baš uvjereni da bi on bio najbolji izbor za ovaj klub.

Potražite više informacija na temu Premier league:

O tome se nedavno pisalo, a sada španska Marca piše da je Real poručio agentu Paula Pogbe, Mini Raioli, da ga oni neće dovesti u januaru.

Navodi se da u Madridu više nisu očajni u pokušaju da dovedu Pogbu s obzirom da Fede Valverde ove sezone igra sjajno, pa se čini da Francuz ipak neće u januaru preseliti u Španiju.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.