Zidane otkrio na kojoj poziciji Real u januaru sigurno neće dovesti pojačanje
Zidane smatra da Realu ne trebaju novi napadači

Trener Reala jasan

Zidane otkrio na kojoj poziciji Real u januaru sigurno neće dovesti pojačanje

S. Pašalić

Real Madrid je sinoć na Santiago Bernabeuu odigrao samo 0:0 protiv Athletic Bilbaa.

Tim Zinedinea Zidanea je tokom cijelog meča bio bolji na terenu i više je napadao, ali na kraju nije uspio postići gol i sada zaostaje dva boda za vodećom Barcelonom.

Trener Reala je nakon meča protiv Bilbaa govorio o utakmici, cijeloj protekloj godini, ali i eventualnim pojačanjima u januaru.

"Nije u pitanju loša sreća ili manjak samopouzdanja. Stvorili smo toliko šansi ... Nastavit ćemo, na kraju će jednom lopta ući u gol.", rekao je Zidane, pa nastavio:

"Sada ne ulazi, ali ne smijemo se predavati. Moramo razmišljati da je ovo bila dobra godina. Završetak nije baš najbolji, ali gledamo unaprijed i čekamo početak 2020. godine"

"Mislim da nedostatak golova nije problem, ali svako ima svoje mišljenje. Mi smo mirni. Ono što smo radili u posljednja četiri ili pet mjeseci bilo je dobro."

Potražite više informacija na temu La Liga:

Iako se dovođenje Luke Jovića nije pokazalo kako neko dobro rješenje, Zidane smatra da Realu u januaru ne trabaju novi napadači.

"Apsolutno ne, mislim da ne trebamo potpisati napadača", dodao je Francuz.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi