Mandiću je Katarina rekla DA

Igrač Zrinjskog na najljepši način završava 2019. godinu, čestitao mu i Sergej Milinković-Savić

Edmir Škorić

Staniša Mandić, nogometaš Zrinjskog, zaprosio je djevojku Katarinu.

Mandić je inače igrač norveškog Songdala, a proteklih mjeseci nosio je dres Zrinjskog, koji je razočarao većim dijelom sezone, pošto je polusezonu završio tek na petom mjestu.

Mandić je proljetos u Mostar stigao na posudbu, a sada ostaje da se vidi hoće li se bivši igrač Čukaričkog vratiti u Norvešku.

On je inače bio član zlatne generacije mlade reprezentacije Srbije koja je 2015. godine bila prvak svijeta.

Nogometaš trenutno uživa uz djevojku Katarinu Kostić u Dubaiju, a da ova godina bude posebna, potrudila se i sama Katarina, koja mu je rekla "DA" nakon što ju je zaprosio.

Na fotografijama kod Staniše i Katarine jasno se vidi velika ljubav, pa nema sumnje da će 2020. godina biti još bolja i prepuna ljubavi i sreće.

Inače, Staniši su na Instagramu čestitali mnogi nogometaši, među kojima Luis Ibanez, Samir Bekrić, Advan Kadušić, pa i zvijezda Serije A Sergej Milinković-Savić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.