Ultrasi upozoravaju: Čovjek sa slike nema nikakve veze s nama

Lažno se predstavlja u Mostaru

Ultrasi upozoravaju: Čovjek sa slike nema nikakve veze s nama

E. Škorić

Posljednjih dana se u Mostaru pojavila osoba koja se predstavlja kao član Kluba navijača "Ultras Zrinjski" i na taj način obilazi ugostiteljske i druge objekte kako bi prikupljao novac za nepostojeći projekat.

Iz KN Ultras Zrinjski objavili su fotografiju dotične osobe koja se lažno pretvara, te su poručili da ona nema nikakve veze s navjačima zrinjskog.

"Ne prikupljamo nikakve novčane priloge za bilo kakve projekte, pa ovim putem upozoravamo da navedena osoba nema nikakve veze s nama", saopćili su Ultrasi.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

nijepoznat
ovo je Velezovac
3 15
Dena33
A joooooj, pa ja taman mislio dat neku sadaku... a usa keroviiiiii, ko ce vama davat.
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi