Druga pripremna utakmica

Poznat spisak igrača iz Premijer lige BiH koji će nastupiti protiv rukometne reprezentacije

Esmer Oštraković

Rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovine u ponedeljak je počela sa pripremama za Evropsko prvenstvo koje će za dvadesetak dana biti odigrano u Austriji, Norveškoj i Švedskoj.

Sinoć su reprezentativci BiH odigrali prvu pripremnu utakmicu, a protivnik je bila Saudijska Arabija.

Ostvarila je naša reprezentacija ubjedljivu pobjedu od 38:24 i tako na najbolji mogući način počela sa pripremama.

Već u nedelju biti će odigrana druga pripremna utakmica, a protivnik će biti kombinovana ekipa rukometaša iz Premijer lige BiH.

Potražite više informacija na temu Rukometni EURO 2024:

Pozvani igrači: Subotić Slađan – Borac, Močević Miloš – Slavija, Bosić Đorđe – Gračanica, Ćosić Haso -Sloga/Doboj, Mehmedović Omer – Gračanica, Baraković Šerif – Lokomotiva, Zahirović Ajdin – Vogošća, Pavlović Dragan – Konjuh, Biljaka Goran – Sloga/GV, Đurđević Vladan – Borac, Buljina Haris – Vogošća, Faljić Adin – Krivaja

Trener kombinovanog sastava je Damir Doborac iz RK Gračanica, a utakmica se igra 29.12.2019. godine u 18:00 sati.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.