Predragović: Probali smo nešto novo i jako je dobro funkcionisalo

Ističe da mu je drago što je ponovo u reprezentaciji

Predragović: Probali smo nešto novo i jako je dobro funkcionisalo

S. Pašalić

Rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovine savladal je večeras Saudijsku Arabiju u prijateljskom meču sa 38:24.

Pobjeda izabranika Bilala Šumana ni u jednom trenu nije došla u pitanje i na poluvremenu je već bilo 19:12, a u nastavku je ta prednost samo rasla do velikih 14 razlike.

Igrače naše reprezentacije, Srđan Predragović, govorio je nakon završetka meča i dao svoj kratak komentar.

"Pa ovo što smo uradili ova dva dana sigurno da je pokazatelj danas te dobre igre naravno. Igrali smo sa dosta rokada, dosta novih promjena, probali smo nešto novo - igru sedam na šest, dva pivota i odbranu 5-1 što je jako dobro funkcionisalo i mislim da smo to dobro uradili i naravno to nije kraj, moramo još da radimo pred put za Norvešku, ali ovo je bio dobar uvod"

Predragović je promijenio klub, a osvrnuo se i na tu promjenu.

"Pa promjena kao promjena, nije bilo lako navići se na drugi sistem, drugu državu, ali brzo sam se navikao i drago mi je što sam opet tu sa reprezentacijom, da imamo tih 15-20 dana koje ćemo provesti zajedno i otići na to Evropsko prvenstvo i pokazati šta znamo"

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi