Calhanoglu je jedno od većih razočarenja Milana

Turčin je na izlaznim vratima Milana

Calhanoglu na meti tima iz vrha Premier lige

S. Pašalić

Početak zimskog prelaznog roka je sve bliže, a čini se da bi Milan u njemu mogao napustiti Hakan Calhanoglu.

Turčin je 2017. godine stigao iz Bayer Leverkusena u Milan, ali od tada ne prikazuje ni približno dobre igre kao što je to bio slučaj u dresu njemačkog tima.

Ove sezone Rossoneri igraju jako loše, a jedan od igrača koji najviše razočarao je upravo Calhanoglu koji je u 16 utakmica postigao samo dva gola.

Ipak, i pored toga postoje klubovi koji bi ga željeli dovesti, a posljednji u nizu je Leicester koji se raspitivao kod Milana o 25-godišnjem igraču.

Calhanoglu bi se ipak radije želio vratiti u Njemačku gdje je nosio dres Karlsruhera, Hamburga i Bayer Leverkusena.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Nicolo Schira, novinar La Gazzetta dello Sport, na svom Twitter profilu piše da će Milan prodati Calhanoglua već u januaru ako stigne dobra ponuda za njega.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.