Milan postigao dogovor sa Barcelonom, da li će igrač pristati na transfer?

Dogovorena je posudba s opcijom otkupa ugovora

Milan postigao dogovor sa Barcelonom, da li će igrač pristati na transfer?

Milan je navodno postigao dogovor sa Barcelonom o transferu mladog defanzivca Jean-Claira Todiboa.

Vijesti o postizanju dogovora donose Calciomercato.com i MilanNews.it, međutim sada Rossoneri moraju postići dogovor sa samim igračem.

Vjeruje se da bi, ukoliko do konačnog dogovora između svih strana dođe, 20-godišnji Todibo u Milan stigao na šestomjesečnu posudbu, a da bi Rossoneri imali opciju otkupa njegovog ugovora za 20 miliona eura.

Ipak, sada je sve na samom Todibou i treba sačekati i vidjeti da li će on prihvatiti transfer.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Podsjetimo, proteklih dana su se pojavile informacije da su osim Milana za usluge Todiboa zainteresovani i Bayer Leverkusen, Everton, Southampton, Monaco...

Todibo je u Barcelonu stigao u januaru ove godine iz Toulousea, ipak mladi defanzivac se nije naigrao u dresu katalonskog velikana.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi