Suso se vraća u Španiju

Nesretan u Milanu

Suso se vraća u Španiju

Admin Čaušević

Loši rezultati kolektiva obično pojedince čine nesretnim. Tako je i sa Susom koji nije zadovoljan svojom situacijom u Milanu kao nekad. 

Suso bi se već u januaru mogo vratiti u Španiju, a na tom transferu je počeo raditi sportski direktor Seville, Monchi, izvještava Gol Digital.

Monchi Julenu Lopeteguiu tokom zimskog prijelaznog roka želi pokloniti zvučno pojačanje u napadu, a čini se da je izbor pao na 26-godišnjeg Španca.

Andalužani su i ljetos pokušali dovesti Susa, ali sada su se stvari promijenile jer se ovaj ofanzivac ne osjeća sretnim u Milanu kao prije nekoliko mjeseci.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Sam fudbaler razmišlja o povratku u Španiju jer bi igranjem u La Ligi na sebe skrenuo veću pažnju i povećao mogućnost da zaigra na Evropskom prvenstvu u dresu Crvene furije.

Inače, Suso je karijeru počeo u Cadizu, a na Pirinejskom poluotoku još je igrao za Almeriju. U karijeri je bio član Liverpoola i Genoe.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi