Neoprezne izjave...

Kuluševski tek potpisao, a već digao prašinu

Novi fudbaler Juventusa sinoć je i zvanično postao 19-godišnji Dejan Kuluševski.

Mladi švedski fudbaler je oduševio partijama u dresu Parme, a najkonkretniji u borbi za njegov potpis bio je Juventus kojeg je cijeli transfer koštao 44 miliona eura.

Kuluševski u izjavama nakon potpisa baš i nije briljirao. Barem u očima onih kojima je Juventus blizak.

Tako je Kuluševski otkrio novinarima da mu je idol Zlatan Ibrahimović, koji je svojevremeno napustio Juventus i prešao u omraženi Inter, a nakon toga morao je odgovoriti ko mu je bolji igrač - Lionel Messi ili Cristiano Ronaldo.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Messi", bio je Dejanov odgovor koji se sasvim sigurno neće svidjeti njegovom novom saigraču, ali tu nije bio kraj.  Potom je birajući između Alessandra Del Piera i Francesca Tottija prednost dao legendi Rome. 

Do kraja sezone Kuluševski će, dodajmo i to, ostati u Parmi na posudbi.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.