Pogba za Lautara?

United i Inter spremaju veliku razmjenu igrača

Edmir Škorić

Manchester United navodno želi pustiti Paula Pogbu u Inter, ako zauzvrat dobije Lautara Martineza.

Mirror Sport piše da je United otvoren za razmjenu igrača s Interom i spreman je odreći se Pogbe ukoliko će Inter pustiti sjajnog napadača Lautara.

Pogba nema ništa protiv da opet sarađuje s Antonijom Conteom koji ga je trenirao u Juventusu, a ni protiv toga da potpiše za najljućeg rivala svoje nekadašnje ekipe.

Pogba je povezan s prelaskom u Real Madrid, ali u izvješću se navodi da bi on radije povratak u Italiju i Mirror otkriva da će Manchester tražiti da se u pregovore uključi i sjajni argentinski napadač, kojeg želi i Barcelona.

Lautaro je postigao osam golova u 16 utakmica Serie A ove sezone i impresionirao je u svojoj drugoj sezoni na Giuseppe Meazzi.

Potražite više informacija na temu Premier league:

22-godišnjak je u Inter stigao iz Racinga u ljeto 2018., kada su za njegov potpis platili 23 miliona eura.

S druge strane, Pogba ne uživa u najboljoj sezoni i daleko je od svoje prave forme, ali i odnos sa Manchester Unitedom je sve gori i gori, pa je sve izvjesnije da će, ako ne sada onda na ljeto, napustiti Old Trafford.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.