Sa Old Trafforda ide ponuda za zvijezdu Leicestera
Foto - EPA

Novac i igrač za Maddisona

Sa Old Trafforda ide ponuda za zvijezdu Leicestera

M. Šljivak

Manchester United spreman je poslati ponudu ekipi Leicestera za sjajnog veznjaka Jamesa Maddisona.

Tim sa Old Trafforda će, prema tvrdnjama Mirrora, poslati Lisicama veoma zanimljivu ponudu koja uključuje novac i igrača.

Tako će za Maddisona Crveni đavoli ponuditi Jesseja Lingarda i 45 miliona funti, te se nadaju kako će ova ponuda biti zadovoljavajuća za Leicester.

United smatra da Lingard vrijedi čak 40 miliona funti. Međutim, nakon očajnih godinu dana u kojoj ovaj fudbaler nije postigao gol, a ni asistirao u jednom meču, teško da je to njegova realna vrijednost.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ovakva ponuda će, prema informacijama Mirrora, otići na adresu tima sa King Powera, ali zaista je teško očekivati da će je na kraju prihvatiti.

Maddison je ove sezone zaista fantastičan u dresu Leicestera. Odigrao je 23 utakmice u svim takmičenjima i ima učinak od devet golova i tri asistencije.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

edo_edo91
Iz Lestera porucili Lingard igracina je dovoljan za Madisona kakvi dodatni milioni svi znaju da je Lingard 2gi Mesi....
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti