Sporazumni raskid posudbe

Jasmin Čeliković više nije član HŠK Zrinjski

Endin Čaušević

Mladi reprezentativac BiH, Jasmin Čeliković, početkom ove sezone stigao je u Zrinjski na posudbu iz Rijeke.

Čeliković je ljetos imao nekoliko ponuda, ali je odlučio da dođe na posudbu u mostarski klub. Ipak, u prvom dijelu sezone se nije naigrao i odlučio je da napusti Plemiće.

Ovaj 20-godišnji defanzivac za Zrinjski je odigrao svega tri utakmice i dogovorio je sporazumni raskid posudbe. Tako će se Čeliković nakon šest mjeseci vratiti u Rijeku što je potvrdio i Zrinjski.

"Jasmin Čeliković u nastavku sezone neće nositi dres našeg kluba nakon dogovora o sporazumnom raskidu ugovora o posudbi. HŠK Zrinjski Mostar želi se zahvaliti HNK Rijeka na ustupanju igrača, a 21-godišnjem braniču na profesionalnom odnosu tijekom prethodnih šest mjeseci. Jasminu želimo puno sreće i uspjeha u nastavku karijere", poručili su iz Zrinjskog.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.