HŠK Zrinjski u utorak dobija novo pojačanje

Stiže iz Dinama

HŠK Zrinjski u utorak dobija novo pojačanje

S. Mlaćo

Talentovani golman Dinko Horkaš ove sedmice će pristupiti Zrinjskom.

Velika nada Dinama će tako put Mostara, gdje vjeruje da će dobiti priliku i pokazati svoje kvalitete.

"Stanovnik modre svlačionice još dugo neće biti niti Dinko Horkaš, kao što smo već pisali mladi će vratar na posudbu u Zrinjski. Tu još treba riješiti papirologiju, ali već bi u utorak Horkaš mogao put Mostara. Tijekom jeseni vrata Zrinjskog čuvao je Ivan Brkić, no 24-godišnji golman se ozlijedio, pa se čelnicima Zrinjskog tu Horkaš pojavio kao idealna opcija", piše 24sata.hr.

192 centimetra visoki Horkaš je na sebe pažnju skrenuo u omladinskoj Ligi prvaka kada je skidao zicere i penale zvijezdama Lokomotiva i Liverpoola, ali kako se trenutno pored Livakovića i Zagorca teško može izboriti za minutažu u prvom timu, procijenjeno je kako je za njegov razvoj najbolje da ode na posudbu. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Plemići su već dogovorili saradnju sa Nemanjom Bilbijom, te Milošem Filipovićem.

Iako su na petom mjestu sa pet bodova zaostatka za vodećim FK Sarajevo, jasno je da neće lako odustati od borbe za prvaka. 

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mostar
One sto Dinamo na njih neracuna. Svakako ste kurcu dosli. Nema vise Aluminij
1 3
Ljacmu1
Već je bolji od Bobića koji Liverpool nije gledao uživo a kamoli im branio penale.
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi