Filipović: Zvalo me još nekoliko klubova iz Premijer lige BiH

Novo pojačanje Zrinjskog

Filipović: Zvalo me još nekoliko klubova iz Premijer lige BiH

Miloš Filipović danas se i zvanično vratio u Zrinjski nakon neuspješne avanture u Grčkoj.

Posljednjih šest mjeseci srbijanski fudbaler je proveo nastupajući za AE Larisu, no kako nije imao najbolji status u ovom timu, odlučio se vratiti Pod Bijeli brijeg i pojačati Zrinjski.

Vijest je to koju je danas i zvanično potvrdio Zrinjski, a zbog povratka zadovoljstvo nije skrivao ni sam Filipović koji je, podsjetimo, fudbalsku reputaciju stekao upravo u dresu s lentom.

"Sretan sam što se vraćam u klub u kojem sam proveo najbolje i najljepše dane svoje karijere. Pozitivni komentari navijača ispunjavaju me ponosom, jer su isti najbolja potvrda koliki sam trag ostavio u dresu Zrinjskog, ali sam svjestan da me istovremeno obvezuju da nastavim davati maksimum kako bih pomogao momčadi ostvariti zacrtane ciljeve, kako u ovoj sezoni, tako i u onima pred nama", izjavio je Filipović.

Za njegove usluge bili su zainteresovani još neki klubovi iz Premijer lige.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Da, imao sam još nekoliko ponuda iz Premijer lige, ali nisam dvojio gdje ću nastaviti karijeru nakon poziva Danka Šulente koji mi je iznio stav kluba da su mi vrata Zrinjskog širom otvorena. Naravno da sam svim ljudima iz kluba zahvalan na tom velikom povjerenju, a na meni je da ga svojim igrama i odnosom prema dresu opet opravdam."

Saradnja je dogovorena do 31. maja 2022. godine.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

milivoje
Hahahahahahaha,moraću te razocarati,nema vam sna! Pazite dolaske ?
1 2
milivoje
Jes jes,kad su te otkantali Željo i Borac,molio i kumio da dođe Šeher?
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi