Jasmin Čeliković ide na novu posudbu

Seli u Slovačku

Jasmin Čeliković ide na novu posudbu

M. Šljivak

Mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine Jasmin Čeliković (20) vratio se u Rijeku nakon poprilično neuspješne epizode u Zrinjskom.


Ovaj 20-godišnji defanzivac stigao je proteklog ljeta na posudbu u redove Plemića, ali tamo se nije naigrao, pa je donijeta odluka da se on ove zime vrati u redove hrvatskog prvoligaša.

Međutim, Čeliković će ubrzo otići na novu posudbu. Kako navode hrvatski mediji Rijeka će ga ovog puta poslati u Slovačku i bh. fudbaler bi do kraja sezone trebao nastupati za ekipu Dunajske Strede.

Radi se o ekipi koja je trenutno trećeplasirana u prvenstvu Slovačke, a vidjet ćemo hoće li mladi defanzivac tamo dobiti šansu za igru.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Epizoda u ekipi Zrinjskog je prošla neslavno jer je Čeliković nastupio u samo tri utakmice ove sezone i odigrao je samo 270 minuta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi